Salsa de vermut
Ingredients
- 50 ML Oli OVE
- 200 ml de vermut negre
- 200 ml de brou de porc
- 75 g de sucre morè
- 50 ml de vinagre de Xerès
- 15 g de gingebre ratllat
- 2 grans d’all
- 1 taronja
- Pebre negre
Preparació
Posem una cassola al foc amb 50 ml d’oli OVE.
Tallem a microbrunesa 2 grans d’all.
Afegim els alls tallats a la cassola i els fem ballar.
Tallem la cocció dels alls amb 200 ml de vermut negre i 50 ml de vinagre de Xerès.
Amb el foc encès, deixem que s’evapori l’alcohol.
Ratllem 15 g de gingebre fresc pelat i l’hi afegim.
Afegim a la cassola: 75 g sucre morè, el suc d’una taronja i 200 ml de brou de porc.
Coem la salsa i deixem que redueixi fins que tingui una textura més espessa.