Salsa de vermut

Ingredients

  • 50 ML Oli OVE
  • 200 ml de vermut negre
  • 200 ml de brou de porc 
  • 75 g de sucre morè
  • 50 ml de vinagre de Xerès 
  • 15 g de gingebre ratllat 
  • 2 grans d’all
  • 1 taronja 
  • Pebre negre

Preparació

Posem una cassola al foc amb 50 ml d’oli OVE.
Tallem a microbrunesa 2 grans d’all.
Afegim els alls tallats a la cassola i els fem ballar. 
Tallem la cocció dels alls amb 200 ml de vermut negre i 50 ml de vinagre de Xerès.
Amb el foc encès, deixem que s’evapori l’alcohol.
Ratllem 15 g de gingebre fresc pelat i l’hi afegim.
Afegim a la cassola: 75 g sucre morè, el suc d’una  taronja i 200 ml de brou de porc.
Coem la salsa i deixem que redueixi fins que tingui una textura més espessa.