Espinacs saltejats amb pastanaga, panses i fruits secs

Ingredients

  • 1 Paquet d’espinacs
  • 2 Pastanagues
  • 1 All
  • 1 Grapat de fruita seca (preparat per amanida on i hagi penses)
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli OVE

Preparació

Posem a bullir aigua en un pot gran que hi càpiguen les espinàquers, un cop bulli les escaldem un parell de segons i les deixem en una escorredora.

Tallem les pastanagues a daus petits i les posem al Lekue o un pot tapat per el microones 7 minuts, amb una mica de sal, pebre negre, oli i una cullerada sopera de aigua.

Tallem un all a rodanxes i el saltegem en un Wok o una paella o una casolà amb una mica d’oli, quant agafi una mica de color, hi afegim la pastanaga que hem fet al Lekue, hi afegim els fruits secs ho saltagem tot 2 minuts i afegim els espinacs que estan en la escorredora, els saltegem uns 3 minuts i ja es por servir.

Bon profit.